Maximaliseer het werkplezier en succes van je organisatie met informatie en technologie.

Resulteert in meer winst en minder kosten

Geeft je concurrentieel voordeel

Verhoogt de klanttevredenheid

Verhoogt productiviteit en efficiëntie

Vergroot je innovatiekracht en wendbaarheid

Maakt je medewerkers meer betrokken

Crazy wat ons allemaal nu overkomen is. Corona maakt bedrijven, klanten en werknemers bezorgd en onzeker. En terecht. Maar wij bij Cogetix, zien hier ook kansen. Voor ons, onverbeterlijke problem solvers, is de ultieme uitdaging die kansen benutten.

Want het staat als een paal boven water. Wij weten: dit is tijdelijk. We weten alleen nog niet hoe lang het duurt. Maar aan deze situatie komt zeker een einde. En als het voorbij is willen we er beter uitkomen.

#Supercompensatie - Lees ons antwoord op COVID-19

Wat is jouw plan?

Er bestaat niet zoiets als één duidelijk sleutel-op-de-deur plan. We kijken naar de situatie vanuit een zo breed mogelijke invalshoek en we nemen actie op welbepaalde punten. Wij hebben onze interesse in technologie en onze passie om organisaties en hun medewerkers te ondersteunen om optimaal te doen waar ze goed in zijn. Mensen, processen en technologie. Op het snijpunt van die drie, werken wij het liefst.

Door COVID 19 hebben we ons werk anders moeten doen, omdat het niet anders kon. Laat ons nu ook anders denken over ons werk en leren uit wat we anders hebben gedaan. Alleen dat zal ons helpen om snel terug te groeien. Pakken we dat samen aan? 

Onze vraag aan jou is: wat mogen wij voor jou oplossen om binnenkort, als de crisis voorbij is, weer snel op je best te presteren? 

 • Hoe pas je je bestaande processen aan in het licht van de verandering?
 • Welke tools heb je daarvoor nodig?
 • Welke struikelblokken kom je tegen?
Neem zeker de tijd om te reflecteren en advies in te winnen. In dit denkproces zijn wij je gesprekspartner.

Duik met ons in het arsenaal van kansen en mogelijkheden.

Vanuit onze expertise, denken we met jou mee en creëren we een concrete oplossing en een aanpak op maat.

Bel onze digitale transformatie specialist en leg ons je concrete vraag voor.
We schenken je graag een half uur gratis brainstormsessie en advies.

Als ondernemer met thuis werkend personeel vraag je jezelf misschien af wat er daar thuis op al die pc’s met je bedrijfsgegevens is gebeurd.

 • Met welke tools hebben je medewerkers vergaderd? Waarmee hebben ze gegevens doorgestuurd?
 • Waar zijn data opgeslagen? Hoe veilig is dat gebeurd?
 • En wanneer je medewerkers terug op kantoor komen en hun devices met alle gekende en ongekende tools weer inpluggen op je bedrijfsnetwerk?
 • Welke schadelijke software brengen ze mee?
 • Hoe pak je de security check aan?

Wij hebben daar al oplossingen voor bedacht.

Omwille van afstandswerken en mobiele teams komt het klassieke security model steeds meer onder druk te staan. De veiligheidsperimeter van je netwerk beperkt zich niet langer tot je fysieke locatie. Om medewerkers veilig te laten werken vanaf elke locatie en elk toestel moeten we evolueren naar een security model dat gebaseerd is op identiteit controleren en vertrouwen vestigen.

Ons security model bouwt daarom op 3 pijlers: cloud applicaties, toestellen en gebruikers. Onze knowhow rond security en device management vatten we alvast samen voor jou in een overzichtelijke gratis whitepaper. 


Wil je graag concreet aan de slag met je IT beveiliging? Wij helpen je met een Security Scan die inzichtelijk maakt waar de potentiële problemen zitten en hoe we dat kunnen oplossen. Neem contact op voor meer informatie.

Ben je net als wij volop overgestapt naar thuiswerk? Dan ervaar je dat samenwerken een heel nieuwe dimensie heeft gekregen.

Met kinderen die nu thuis rondlopen, wint flexibiliteit aan belang. Medewerkers zijn op verschillende tijdstippen al dan niet productiever. Overleg met collega’s en klanten verloopt via allerlei digitale kanalen. Wat efficiëntie betreft, beweegt er veel. Op sommige vlakken boek je winst, op andere boet je in.

 • Hoe zorg je ervoor dat je die winst kan borgen?
 • Hoe bewaar je het evenwicht tussen controle en vertrouwen?
 • Hoe vind je een gestroomlijnde aanpak?
 • Hoe maak je belangrijke documenten voor iedereen toegankelijk op een veilige manier?
 • En hoe organiseer je de communicatie?
 • Voor welke samenwerkingstools kies je?
 • Welke hardware hebben je medewerkers nodig?

Vele uitdagingen, zo lijkt het. Toch kan je al veel oplossen met een tool als Google Workspace bijvoorbeeld.
Heb je nog geen business account? Informeer naar de voordelen. Wij zorgen voor een snelle implementatie en naadloze migratie van je data.

Werk je al met Google Workspace, dan volstaat het om je kennis over de vele features uit te breiden om er optimaal gebruik van te maken.
We organiseren regelmatig webinars en opleidingen met de handigste tips en tricks in Google Workspace voor een optimale samenwerking.

Stel dat je tijdelijk een e-shop, digitaal bestelsysteem of communicatieplatform met je klanten hebt opgezet. Het is een illusie te veronderstellen dat jouw klanten na de lockdown een stap terug willen zetten.

 • Hoe veranker je dat in je bedrijfsstrategie en ´je normale manier van werken´?
 • En hoe maak je tijdelijke oplossing verder schaalbaar?

Je stapt dus best zo vlug mogelijk over naar een structureel veilig en efficiënt online systeem.

Dat hoeven niet altijd dure, tijdrovende en grootse implementaties te zijn. Dat kan vaak met pragmatische digitale tools, makkelijk en snel te implementeren, voortbouwend op of te integreren met systemen die je nu al in gebruik hebt.

We hebben tal van voorbeelden van oplossingen die we bij klanten hebben geïmplementeerd. En we laten je graag zien hoe je zoiets aanpakt.

Niet zeker wat voor jou de beste aanpak is?

Wij staan voor je klaar met pragmatische oplossingen. Contacteer ons voor persoonlijk advies.