User training & coaching

Haal alles uit uw tools. 
Werk vlot en snel. 

Google Workspace opleidingen op maat

Gebruikt u Google Workspace optimaal, dan wint u tijd. Want dankzij deze cloud toepassingen zijn u en uw medewerkers altijd en overal productief. Van op alle devices zijn uw applicaties en documenten bereikbaar, zodat u in realtime kan samenwerken. Deze toepassingen gebruikt u grotendeels intuïtief. Om er het maximum uit te halen, stelt u best wel interne afspraken en best practices op en communiceert die aan uw team.Via een hands-on training op maat bijvoorbeeld, een training die vertrekt vanuit uw werksituatie en de user needs van uw gebruikers

Leren anders werken

Een cloud-oplossing als Google Workspace zorgt er voor dat u op andere manier kan werken dan met klassieke on premise tools. Ondanks de vele voordelen die deze werkwijze biedt is de overstap niet voor iedereen even gemakkelijk. Gebruikers gaan pas willen veranderen als ze in de nieuwe werkwijze ook de voordelen voor zichzelf kunnen ontdekken.

Cogetix legt die voordelen op maat van uw onderneming, bloot. Deze input vormt de basis van training en coaching. Wat zijn nu obstakels in uw werk? Hoe zal dat vlotter gaan met die nieuwe tools? Wat gaat niet meer kunnen? Of wat gaat juist wel mogelijk worden? Dat maakt elke training uniek en effectief.

Voor meer productiviteit en efficiëntie

Een optimaal gebruik van Google Workspace verhoogt productiviteit en efficiëntie. Samenwerken aan één document van op afstand, conference calls organiseren in enkele muisklikken, informatie altijd en overal bij de hand hebben, van op elk device kunnen aanloggen op elk moment van de dag en desnoods van de nacht… Dat zijn maar een paar van de vele voordelen waardoor uw werk makkelijker wordt. Tijdvreters als afspraken vastleggen, zoeken naar de meest recente versie van documenten of oneindig doorsturen van informatie. Met een optimaal gebruik van Google Workspace is dat allemaal verleden tijd.

Interesse in onze Google opleidingen?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief