Software development

Integraties en applicaties


Rechtstreeks data uit Teamleader importeren in Google Sheets

Cogetix ontwikkelde  'Ingestigator for Teamleader’. Met deze integratie haalt u in een mum van tijd data van tijdsregistratie, facturen, contacten, bedrijven, events, projecten en offertes uit Teamleader. Deze data bewerkt en deelt u met de krachtige rekenbladen van Google. Gratis te downloaden in de marketplace van Teamleader.

Creëer leads met uw wifi-netwerk

Cogetix ontwikkelde een integratie waarmee u van bezoekers van uw publieke netwerk contacten maakt in Teamleader. Heeft u een Cisco Meraki-netwerk en maken uw bezoekers door ook gebruik van? Verzamel hun gegevens via een login-pagina en vraag in één moeite toestemming om hen te contacteren. Wifileads zorgt ervoor dat deze gegevens doorstromen naar Teamleader.

Software op maat

Data overbrengen van de ene applicatie naar de andere? Applicaties met elkaar doen praten? Gedaan met tijdrovend knippen en plakken, exporteren en importeren. Onze software developers ontwikkelen slimme integraties waardoor uw data foutloos en snel van de ene applicatie in de andere stromen.

Is de juiste software voor uw toepassing niet te vinden op de markt? Dan schieten onze ontwikkelaars in gang om die te schrijven. Het Google Cloud Platform biedt tal van mogelijkheden: van een eenvoudige automatisering in Google Apps Script tot een volledig uitgewerkte webapplicatie waarvoor we gebruik maken van o.a. Firebase, React & Kubernetes.

Interesse in onze software oplossingen?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief