Onze oplossingen

Voor elk van uw digitale uitdagingen vinden wij een oplossing. Praat met ons. 

Cloud strategie en implementatie

Kies de juiste cloud strategie. Welke systemen kan u vervangen door cloud toepassingen? We bekijken het samen met u en stellen een stappenplan op. Daarna gaan we aan de slag met de installatie en zorgen we voor de correcte migratie van uw data.

Netwerk infrastructuur

Nood aan een robuust, schaalbaar en veilig netwerk voor uw bedrijf? Met Cisco Meraki bieden wij u een makkelijk te beheren oplossing en apparatuur van hoogstaande kwaliteit.

Software development

Informatie laten doorstromen van de ene cloud-toepassing naar de andere? Een eigen applicatie nodig? Wij bouwen voor u integraties tussen de verschillende tools en ontwikkelen uw bedrijfseigen applicaties.

User training en coaching

Benut alle voordelen van uw cloud-toepassingen dankzij hands-on training en coaching. We vertrekken in onze trainingen vanuit de behoeften van uw gebruikers. Zo zien zij onmiddellijk het nut van deze tools in en gaan ze er snel en efficiënt mee aan de slag.

Support

Ook na implementatie kan u op ons rekenen voor de ondersteuning van uw IT omgeving. We zijn makkelijk bereikbaar telefonisch, per mail of via ons eenvoudige ticketing systeem. Zo blijven we betrokken bij de digitale evolutie van uw organisatie en kunnen we, als u dat wenst, optimaliseren waar nodig.

Managed services

Geef uw IT volledig uit handen. Cogetix ontzorgt u totaal en levert u netwerk, devices, software, security en support tegen een vaste prijs per maand. Helemaal volgens uw behoefte, maken wij een offerte op maat.

Interesse in onze cloud oplossingen?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief