Klanten

Klanten vertellen u hoe wij werken
  • 2022/04/28

Digitalisering maakt van B2Bike marktleider


Bedrijven stimuleren om hun werknemers meer te doen fietsen. Met die ambitie richtte Johan De Mulder B2Bike op. In 2013 was dat idee revolutionair. Ondertussen is fietsen van en naar het werk al veel meer ingeburgerd. Nieuwe spelers deden hun intrede in deze groeiende markt. Toch slaagt B2Bike erin de concurrenten steeds een stapje voor te blijven. En daarbij speelt IT een cruciale rol. Dankzij een digitaal platform waar offerteaanvragen, berekeningen en bestellingen naadloos op elkaar aansluiten, blijft B2Bike de grootste speler met het meest complete aanbod.

  • 2022/01/20

DE SINGEL maakt komaf met verloren voorwerpen


Een site van 45.000 m² met meer dan 1.000 ruimtes. Vind daar maar eens je materiaal terug. Dat was de uitdaging die Cogetix kreeg van kunstensite DE SINGEL: hoe geraken we aan een betaalbaar systeem voor asset tracking? Dit is het verhaal over hoe je met je bestaande Cisco Meraki infrastructuur en een paar slimme IT-integraties je hoogwerkers, pompen en ladders in realtime opspoort.

  • 2021/08/24

Omnia Travel boekt Google Workspace opleidingen


Vlotter leren werken met Google Workspace, dat was de vraag van reisorganisatie Omnia Travel. 82 medewerkers leerden in 26 online opleidingen optimaal gebruik maken van Gmail, Calendar, Chat & Meet, Google Drive, Google Docs, Google Sheets Basis & Expert. Wat bracht dat op?

  • 2022/01/24

Digitalisering brengt groei voor Pony Connect


Met Pony Connect heeft onderneemster Julie Verstraete een volledig lesprogramma opgezet om jongeren te leren omgaan met hun paarden op een natuurlijke manier. Haar visie en dit programma zo breed mogelijk uitrollen, is haar ambitie. Voor Julie is ‘the way to go’ om die ambitie waar te maken, digitalisering en innovatie.

  • 2021/03/08 08:31:06

Overnames zorgen voor instabiele IT-infrastructuur


Fietsen De Geus is een snelle groeier. Helaas volgde de IT-infrastructuur niet even vlug. Hoog tijd dus om dat eens met kennis van zaken aan te pakken. En dat is een kolfje naar de hand van Cogetix.

  • 2020/11/11 11:48:49

Kleine Google add-on brengt ´oude´ data foutloos naar de cloud


Zaakvoerder Erik Degeneffe van Hof Ter Leeuwe zocht een snelle manier om facturen uit zijn oude systeem op te laden in zijn nieuwe pakket, Teamleader. Lees hier met welke slimme oplossing Cogetix op de proppen kwam.

  • 2019/11/24 13:07:29

IT krijgt een hele nieuwe rol in hetpaleis


Cogetix introduceert G Suite en Cisco Meraki netwerkinfrastructuur in hetpaleis en loodst de culturele organisatie een nieuw IT-tijdperk binnen.

  • 2019/11/24 13:08:58

Innovatie troef bij deSingel dankzij Cisco Meraki


Geconfronteerd met de uitdaging om in elke hoekje een stabiel wifinetwerk aan te leggen dat eenvoudig op te volgen is, koos Pierre Van Diest, zakelijk directeur van deSingel, voor Cisco Meraki.

Interesse in onze cloud oplossingen?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief