Vermijd manueel werk en win tijd

Zaakvoerder Erik Degeneffe van Hof Ter Leeuwe stapte over naar cloudsoftware voor zijn facturatie- en boekhoudpakket. Om facturen uit zijn oude systeem op te laden in het nieuwe, zocht hij een snelle en efficiënte oplossing. Cogetix had slechts één dagje nodig om Google add-on te ontwikkelen, een tooltje waarmee Degeneffe maandelijks enkele uren werk uitspaart en bovendien de foutenmarge gevoelig verkleint.

Hof Ter Leeuwe is een internationaal erkend voortplantingscentrum voor paarden, vlak onder de kerktoren van het pittoreske stadje Zoutleeuw. Dokter Erik Degeneffe leidt zijn paardencentrum met hart en ziel. Daar hoort uiteraard ook een belangrijk deel administratie bij.

Om efficiënter en veiliger te werken, stapten wij over naar cloudsoftware. Voor ons boekhoudprogramma kozen we voor Yuki. Voor onze facturatie kwam Teamleader als meest geschikte tool uit de bus. Tussen beide systemen bestaat een synchronisatie waardoor facturen uit Teamleader automatisch doorstromen naar Yuki. Dat bespaart ons een hoop tijd in de toekomst.

Tot het einde van het boekjaar zit Hof Ter Leeuwe nog in een overgangsfase naar de nieuwe systemen. Nu worden facturen nog aangemaakt in een derde applicatie. “Daarin zit geen connectie naar Teamleader en Yuki, dus daarvoor hadden we op korte termijn een snelle oplossing nodig. We wilden namelijk geen vertraging oplopen tijdens dit overgangstraject.

Teamleader raadde Degeneffe aan om contact op te nemen met de specialisten van Cogetix. Zij hebben veel ervaring hebben met dergelijke integraties op maat. Na een korte analyse leverde Cogetix een Google add-on op die er voor zorgt dat na een foutencontrole de facturen vanuit de oude applicatie in Teamleader geïmporteerd worden en van daaruit naadloos doorstromen naar Yuki. Erik Degeneffe is hier zeer tevreden mee. “Dankzij de snelle interventie van Cogetix hebben we de deadline van ons cloudproject kunnen behalen.

Het grote voordeel is dat we door deze add-on veel tijd kunnen winnen.
Cogetix ontwikkelt Google add-on voor Hof Ter Leeuwe
Erik Degeneffe, zaakvoerder K.I. Hof Ter Leeuwe

Maar ook over de samenwerking met Cogetix heeft Degeneffe alleen maar lovende woorden. “Op één week tijd hebben zij die Google add-on ontwikkeld en de klus geklaard. De samenwerking liep echt perfect: een correcte oplevering binnen afgesproken tijd en budget. De medewerkers van Cogetix zijn ook heel betrokken. Ze leverden extra inspanningen. Zelfs tijdens weekend waren ze bereikbaar en hebben ze voortgewerkt om alles tijdig rond te krijgen.

De snelle interventie van Cogetix heeft ervoor gezorgd dat het cloudproject van Hof Ter Leeuwe geen achterstand heeft opgelopen en nog binnen de deadline, voor het einde van het boekjaar, kon worden opgeleverd.


Ook op zoek naar efficiëntie en tijdwinst in je administratie?

Wil je komaf maken met repetitieve taken of copy-paste van data? Contacteer ons dan even en leg je vraag voor. Soms zet je met een kleine ontwikkeling grote stappen vooruit.

Deel dit blogartikel: