Lever uw beste werk,
allemaal met één pakket.
Cogetix Digitale transformatie Google Workspace

Ga voor digitale transformatie

De markt, technologie, verwachtingen van uw klanten… Alles verandert en het lijkt steeds sneller te gaan. Wilt u de boot niet missen, dan moet ook u in uw onderneming anders gaan werken. Met Google Workspace introduceert u deze nieuwe manier van werken. Google Workspace stimuleert de productiviteit, innovatie en creativiteit van uw werknemers en zet zo de digitale transformatie van uw onderneming in gang. 

Eén tool voor al uw toepassingen

Implementeer Google Workspace, het professionele pakket clouddiensten van Google om overal productief samen te werken! U krijgt Gmail-adressen op uw eigen domeinnaam. U deelt agenda's en zet met één klik afspraken om in video-meetings. U beschikt over oneindige opslagruimte waar u documenten, rekenbladen, presentaties,... bewerkt en deelt met uw medewerkers in realtime, vanop elk device.
Placeholder - Cogetix
Cogetix - Placeholder

Veilig, betrouwbaar en makkelijk te beheren

Met Google Workspace zijn de gegevens van uw bedrijf en uw devices helemaal veilig. U beschikt over beveiligingsopties zoals authenticatie in twee stappen en single sign-on. U archiveert e-mailberichten en chats en bepaalt zelf hoelang ze worden bewaard. En dat allemaal via een overzichtelijke centrale beheersconsole.

Bestel uw Google Workspace abonnement bij Cogetix

Voordelig

Informeer naar onze interessante pakkettarieven

Gebruiksklaar

Wij maken uw accounts helemaal klaar voor gebruik

User training

We coachen u en uw medewerkers voor optimaal gebruik

Support

Persoonlijke aanpak, steeds bereikbaar voor vragen en ondersteuning

Hulp nodig bij de overgang van G Suite naar Google Workspace?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief