Cogetix is trotse partner van Work Smarter On Tour, 6 regionale inspirerende sessies over B2B sales. 'Verkoop slimmer en meer dan uw concurrent' is het thema. Organisatie is in handen van Teamleader. Cogetix stelt hier Wifileads voor, een handige oplossing om leads te genereren met uw publieke wifi-netwerk.

"Belgische kmo's hebben moeite met groeien omdat ze onvoldoende sales fundamentals in huis hebben". Dat beweert Bruno Desmet van The House of Sales, keynote spreker op de inspiratiesessies 'Verkoop slimmer en meer dan je concurrent'. Dé manier om te groeien ligt volgens hem in de juiste aanpak van de sales.

En dan gaat het niet uitsluitend om de aanpak van de pure verkopers in uw onderneming. Maar wel om de kennis over de markt en de producten en over de verkoopsargumenten die u als bedrijfsleider opbouwt en doorgeeft in uw onderneming. Dat CRM daarin belangrijk is, mag niet verbazen.

Boost je B2B sales

Of u nu al met Teamleader werkt of niet, tijdens deze on-the-way-home sessies doet u frisse ideeën op om uw B2B sales een echte boost te geven. In zijn keynote geeft Bruno Desmet praktische take-aways waarmee u meteen aan de slag kan. Niels Vanden Buverie, Business Development Manager bij Teamleader, kadert hoe u de touwtjes van uw business stevig in handen houdt. En zo uw slaagkansen verhoogt met preciezere en realistische prognoses.

Van wifi-gebruiker naar lead

Cogetix demonstreert u Wifileads. Met deze oplossing maakt u van gebruikers van uw publieke wifi-netwerk meteen leads in uw Teamleader. Zo maakt u een vliegende start met uw salesproces.

Gratis tickets

Interesse? Cogetix heeft gratis tickets beschikbaar. Stuur een mail naar eva.dewaele@cogetix.com en vraag Eva uw ticket. Wees er snel bij want het aantal gratis tickets is beperkt.

Data en locaties

Programma

  • 16 u. Welkom drinks
  • 16.30 u. Welkomstwoord door lokale gastheer
  • 16.40 u. Keynote Bruno Desmet
  • 17.10 u. Keynote Niels Vanden Buvery
  • 17.30 u. Netwerkreceptie

See you there!

Deel dit blogartikel: