Leads opladen in uw crm-systeem via uw publieke wifi-netwerk kan nu heel makkelijk met Wifileads. Cogetix lanceert deze handige oplossing voor uw publieke Cisco Meraki netwerk. En momenteel is de koppeling met Teamleader al operationeel.

Geeft u bezoekers van uw coworking space, evenement, winkelpunt of toonzaal gratis wifi via een Cisco Meraki netwerk? Laat hen inloggen op uw netwerk en vraag hun e-mailadres en de toestemming om hen te contacteren. Via Wifileads verschijnen die gegevens ineens in uw CRM. Zo verzamelt u heel makkelijk kwalitatieve leads.

Gebruiksvriendelijk Cisco Meraki netwerk

Dankzij een cloud managed wifi-netwerk zoals dat van Cisco Meraki is de installatie en het gebruik van wifileads eenvoudig en toegankelijk. U heeft geen technische kennis of extra hardware nodig. In enkele stappen zet u deze connector tussen uw Cisco Meraki netwerk en uw crm-systeem op en zet u de leadgenerator in gang.

Momenteel al in Teamleader

Deze contacten automatisch uploaden is momenteel al mogelijk in Teamleader. Voor andere CRM-systemen ontwikkelen we nog volop.

Leads GDPR-proof

Op uw login-pagina vraagt u toestemming om de gegevens van uw contacten op te laden en te gebruiken. Het overzichtelijke dashboard van Wifileads toont u in één oogopslag hoeveel contacten zijn ingelogd en hoeveel er wel of niet succesvol zijn opgeladen in uw crm-systeem.

Ook voor u?

Interesse om deze tool ook te implementeren in uw organisatie? Maak zelf een account aan of contacteer ons.

Deel dit blogartikel: