Leads opladen in uw crm-systeem via uw publieke wifi-netwerk kan nu heel makkelijk met Wifileads. Cogetix lanceert deze handige oplossing voor uw publieke Cisco Meraki netwerk. En momenteel is de koppeling met Teamleader al operationeel.

Wifileads, powered by Cogetix

Geeft u bezoekers van uw coworking space, evenement, winkelpunt of toonzaal gratis wifi via een Cisco Meraki netwerk? Laat hen inloggen op uw netwerk en vraag hun e-mailadres en de toestemming om hen te contacteren. Via Wifileads verschijnen die gegevens ineens in uw CRM. Zo verzamelt u heel makkelijk kwalitatieve leads.

Gebruiksvriendelijk Cisco Meraki netwerk

Dankzij een cloud managed wifi-netwerk zoals dat van Cisco Meraki is de installatie en het gebruik van wifileads eenvoudig en toegankelijk. U heeft geen technische kennis of extra hardware nodig. In enkele stappen zet u deze connector tussen uw Cisco Meraki netwerk en uw crm-systeem op en zet u de leadgenerator in gang.

Momenteel al in Teamleader

Deze contacten automatisch uploaden is momenteel al mogelijk in Teamleader. Voor andere CRM-systemen ontwikkelen we nog volop.

Leads GDPR-proof

Op uw login-pagina vraagt u toestemming om de gegevens van uw contacten op te laden en te gebruiken. Het overzichtelijke dashboard van Wifileads toont u in één oogopslag hoeveel contacten zijn ingelogd en hoeveel er wel of niet succesvol zijn opgeladen in uw crm-systeem.

Ook voor u?

Interesse om deze eenvoudige tool ook te implementeren in uw onderneming? Check de website of contacteer Cogetix.

Deel dit blogartikel: