Digitalisering is geen louter technologisch verhaal. Het situeert zich op het snijpunt van mensen, processen en technologie, de zogenaamde sweet spot.Hoe dat dan juist in elkaar zit? vroeg ondernemersplatform Bloovi aan Cogetix. En waarom dat zo belangrijk is. In een uitgebreid interview legt mede-zaakvoerder Pieter Brat het haarfijn uit.

Bloovi is de place to be voor ondernemers die nieuwe ideeën, inspiratie en connecties zoeken. Je vindt er verhalen, kennis en expertise van ondernemers, kmo’s, start-ups en scale-ups . Bloovi maakte een reeks interviews met de zaakvoerders van Cogetix, Ben Springael, Kristof Boden en Pieter Brat, onder andere over digitalisering.

Dit interview is de eerste publicatie in de reeks en focust vooral op de strategie die je nodig hebt om van digitalisering in je onderneming een succes te maken.

Verder kom je te weten wat de belofte ‘Minder gedoe, meer werkplezier’ precies inhoudt, hoe Cogetix bedrijven helpt floreren door digitalisering, wat je moet doen om de beste versie van jezelf neer te zetten, waarom verandering zo lastig is en hoe het komt dat kleine stappen je ook echt vooruit helpen.

Lees het interview op Bloovi

Deel dit blogartikel: