Cisco Meraki wil dat zijn klanten het maximum halen uit hun draadloos netwerk. Het bedrijf zoekt daarom steeds nieuwe mogelijkheden, denkt daarbij outside the box en investeert in integraties met andere zakelijke applicaties. Zo zette Cisco zich aan tafel met CRM softwarebedrijf Teamleader. Uit die samenkomst ontstond het idee voor Wifileads.

Wifileads zorgt er voor dat gebruikers van uw wifinetwerk automatisch doorstromen naar uw CRM.

Biedt u uw bezoekers internettoegang via uw Cisco Meraki netwerk, vraag dan hun gegevens via een inlogpagina. Via een integratie stromen die gegevens nu automatisch door naar uw CRM pakket in Teamleader. Zo creëert u letterlijk 'wifileads' en dat is ook de naam van deze slimme applicatie, ontwikkeld door Cogetix.

Cisco Meraki investeert

Zoals gezegd, kwam de vraag voor ontwikkeling van deze applicatie van Cisco Meraki en Teamleader zelf. Het bedrijf investeert in slimme tools om meer te halen uit uw wifi-netwerk. Ook Teamleader biedt via de marketplace zijn klanten tal van applicaties en integraties om hun werk te vergemakkelijken.

Beide partijen zagen onmiddellijk het voordeel voor hun klanten in de bouw van een integratie. Cisco zette een van zijn experten aan het werk voor het opzetten van een prototype. En Cogetix ontwikkelde de definitieve versie dankzij sponsoring van het Teamleader Integration Fund.

Met Wifileads bespaart u een hoop tijd want manueel toevoegen van gegevens van bezoekers in uw contactendatabase van Teamleader is dus niet meer nodig. Wifileads, ontwikkeld door Cogetix, doet dat automatisch voor u. Hoe dat precies gaat, daar hadden we het al over in een andere blog.

Meer weten?

Lees de blog van Cisco Meraki: Cisco Meraki voegt bezoekers automatisch toe als nieuwe lead in CRM

Deel dit blogartikel: